Produktion

Ansträngningar för att maximera produktionseffektiviteten ledde till att separata specialiserade produktionsenheter skapades där enskilda typer av maskiner (etiketteringsmaskiner, linjära fyllningsmaskiner, fyllningsmonoblock och rörmaskiner) serietillverkas. Tack vare specialiseringen uppnås ett optimalt förhållande mellan kvalitet och pris.

Förutom att optimera priset möjliggör serietillverkning kortare leveranstider, till exempel upp till fyra veckor för märkningssystem. Tack vare ett stort reservdelslager kan servicen dessutom förbättras avsevärt, eftersom företaget har alla delar som maskinerna byggs ihop av.

Produktionshanteringssystemet gör det möjligt att övervaka antalet delar i lager och på så sätt undvika stillestånd som kan uppstå om maskinkomponenter levereras för sent.

Våra avkodningsmaskiner förbättrar förpackningslinjerna med snabb och tillförlitlig flaskorientering, perfekt för läkemedels- och kosmetikaindustrin.


Våra fyllningsmaskiner erbjuder hög precision, snabba storleksförändringar utan extra delar och stort värde. De uppfyller kraven för GMP och FDA och säkerställer produktionskvalitet. 


Våra kapsyleringsmaskiner säkerställer exakt och effektiv kapsylering, med snabba storleksbyten och komponenter av högsta kvalitet för olika behållartyper. 


Våra mångsidiga etiketteringssystem, som är idealiska för livsmedels-, kosmetik-, kemi- och läkemedelssektorerna, möjliggör exakt etikettapplicering på olika behållarformer.


Våra styrsystem förbättrar produktionen med exakt övervakning och säkerställer tillförlitlighet och kvalitet med avancerade vågar, detektorer och sortering. ..........................................................................................

Våra automatiska kartongmaskiner erbjuder effektiva förpackningslösningar och hanterar skickligt flaskor, burkar och påsar. De har lådresning, artikelgruppering och mycket mer. .....................


Vi erbjuder effektiva robotlösningar för palletering som hanterar lådor, påsar, kapslar och mycket mer. Bland funktionerna finns automatiserad lagerformning, exakt paketplacering och mycket mer. 


Våra kompletta fyllningslinjer är utformade för att tillgodose behoven inom ett brett spektrum av industrier, inklusive livsmedel, kosmetika och läkemedel. ...................................................................................................

Vi erbjuder ett brett sortiment av monoblock för fyllning och förslutning av ampuller, vialer och andra behållare. Monoblocken är konstruerade för att vara kompakta och utrymmesbesparande. 

Vi erbjuder en mängd olika lösningar för fyllning av fat, IBC och andra behållare med bulkmaterial. De är utformade för att vara effektiva och exakta, vilket säkerställer att produkterna fylls exakt.