Monoblock för fyllning och förslutning av ampuller


  • Hög doseringsnoggrannhet, exakt stängningsmoment
  • Mycket kompakt och utrymmessnål lösning
  • Genom att använda dessa monoblock kan man spara pengar vid byggandet av rena utrymmen.
  • Användning av toppmaterial (uteslutande kontaktdelar av AISI 316 L) och högpolerade ytor, alla material och tätningar uppfyller kraven i GMP och FDA.
  • Konvertering till andra storlekar utan användning av verktyg
  • Användning av toppkomponenter (SMC-pneumatik, Siemens-kontrollpanel, Endress Hauser-flödessensorer).

Compact-monoblocken för fyllning och kapsylering är den idealiska lösningen för läkemedels- och kosmetikafabriker med begränsat utrymme.


Monoblock för fyllning och förslutning används för att fylla på ampuller, flaskor och burkar och för att försegla dem med skruv-, tryck- och vridkapslar.


Linjerna för fyllning och stängning av hinkar avstaplar hinkarna, fyller dem och stänger dem med en folie eller ett lock. ......................................................


Fyllnings- och förslutningsmaskiner för plast- och metallrör används huvudsakligen för att fylla kosmetiska och farmaceutiska föreningar, t.ex. krämer och salvor.

Monoblock för fyllning och förslutning av doypack-påsar är avsedda att fylla färdiga påsar med hjälp av fyllningsmunstycken genom halsen.

Powderline-monoblocken för fyllning och kapsylering är avsedda för fyllning av pulver och pellets i glas- eller plastburkar och behållare och för kapsylering med skruv-, tryck- och vridlockkapslar.