Om oss

Albertina är en del av en internationell företagsgrupp med huvudkontor i Tjeckien, Polen, Ungern, Slovakien och Tyskland. Det internationella nätverket gör det möjligt att arbeta systematiskt på dessa marknader, både när det gäller marknadsföring och perfekt tekniskt stöd och service. I andra länder finns ett nätverk av återförsäljare som tillhandahåller service och försäljning. Albertinas maskiner säljs i de flesta länder i Europa, USA, Nordafrika, Sydafrika, Mellanöstern, Sydostasien och Australien.

Förutom utveckling av nya maskiner erbjuder företaget också komplett konstruktion och integrering av maskiner i befintliga kundlinjer och anläggningar, inklusive utformning av maskinplacering, anslutning till kraft- och produktmatning och fullständigt godkännande av platsen.

Servicen tillhandahålls av utbildade servicetekniker på plats i kundens land, med hjälp av tekniker från tillverkningsföretaget vid installationer. Ett omfattande reservdelslager gör det möjligt att skicka den nödvändiga delen omedelbart.

Upprepade försäljningar av maskiner till multinationella företag, däribland Procter and Gamble, Benckiser, Henkel, Heinz, Danone, Unilever och andra, är en bekräftelse på maskinernas och servicens höga kvalitet.