Részleg

Az Albertina jelenleg 5 gyártó üzemmel rendelkezik - mindegyiknek saját gyártó helyisége van. Ugyanakkor, minden üzem saját tervezési részleggel és anyagraktárral rendelkezik, hogy semmi sem akadályozza a termelés hatékonyságát. Létesítményeink teljes területe közel 3 500 m2.

  • A mi első üzemünk a lineáris töltőgépek és kupakológépek, valamint címkéző gépek vagy teljes sorok gyártására összpontosít.
  • A második üzem a folyékony és ömlesztett anyagok töltésére vagy tubusok töltésére tervezett töltő- és kupakoló monoblokkok gyártására összpontosított.
  • A harmadik üzem felelős az automata palack- és kupak felhelyező gépek gyártásáért. Például forgó tájolókat, vibrációs adagolókat és síneket, automatikus beállítási eszközöket gyárt.
  • A negyedik üzem a Fanuc céggel együttműködve a robotizált munkaállomások fejlesztéséért és megvalósításáért felelős.
  • Az ötödik üzem egy modern központ, amely CNC gépeken történő alkatrészgyártással foglalkozik, vízsugárral és egyéb műszaki vívmányokkal is rendelkezik.

Annak érdekében, hogy minden úgy működjön, ahogyan kell, közel 80 termelési dolgozó gondoskodik vállalatunk működéséről. A fejlesztési részleg egy 10 fős gépészmérnöki és egy 8 fős villamos tervezői és programozói csapatot foglalkoztat.

Ma már szinte a világ összes országában van irodánk. Saját kereskedelmi irodáink találhatók Lengyelországban, Magyarországon, Németországban és Dániában, kereskedői hálózatunk pedig kiterjed az Egyesült Államokra, Délkelet-Ázsiára, Észak-Afrikára és az Arab-félszigetre.

Gépeink telepítését és szervizelését egy 6 fős szerviztechnikus csapat végzi. Ezt követően a szervizeléseket a régiókban saját szervizirodáink vagy szerződött, felhatalmazott szerviztechnikusok végzik. Együttműködünk a Fanuc integrátorokkal is. 

Stylish Machine Icons