Automatikus flakon beállító gépek, flakon- és kupak helyzetelők


ANSA

  • az adagolt csomagolások széles skálája, a kis flakonoktól a nagy vödrökig
  • a gépteljesítmény széles skálája
  • a gép formátumának egyszerű átépítése, a csere alkatrészek alacsony ára miatt
  • a csomagolások és kupakok másodlagos helyzetének beállítása

Ansa 800

A kis flakonokat beállító gép mindenekelőtt a gyógyszeriparban és a kozmetikában használatosak. Továbbá az E-cigaretták töltésénél használt flakonok helyzetelésére is alkalmazhatók. A flakonokat egy dobba szórják, onnan függőleges helyzetben a szállítószalagra kerülnek és egy speciális mechanikus forgatóval nyakkal egy irányba helyeződnek. Ezután oldalsó szalagok rendszerével függőleges helyzetbe kerülnek és folytatják útjukat a töltőgép felé.

Ansa 1000 - 2000

A vödör beállító gépeket ott használják, ahol a palackok és vödrök automatikus adagolására van szükség a töltőgép bemeneti szállítószalagjára. A csomagolások többségében a nyak excentrikus elhelyezkedésű, ezért a beállító gép mögé ún. másodlagos helyzetelőt kell elhelyezni, hogy a csomagolások egy irányba kerüljenek és folytassák útjukat a töltőgép felé.

Ansa Viber

A kupakok helyzetének beállítására szolgáló vibrációs berendezés és a vibrációs szállítók mindenekelőtt a kupakok helyzetelésére és a kupakzáró géphez való eljuttatására szolgálnak. A kupakokat a vibrációs dobba szórják, itt egy csigával és légfúvókák rendszerével megfelelő helyzetbe állítódnak, majd a kupakzáró egységhez kerülnek. A kupak helyzetelő berendezés három méretben, 600, 400 és 250 mm átmérővel kerül legyártásra.

ANSA
ANSA