Töltő- és kupakzáró monoblokk ömlesztett termékekhez


Powderline

  • Nagy pontosságú adagolás

  • Kompakt megoldás

  • Az elszívás egyszerűen felszerelhető

  • A formátum egyszerű átépítése


A Powderline töltő- és kupakzáró monoblokkokat porok és granulált anyagok palackba, műanyag dobozba vagy vödörbe való töltésére és csavarozott, KEG vagy twist-off kupakkal való lezárására használják.

A töltő- és kupakzáró monoblokkokat porok töltésére használják, mindenekelőtt a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban, esetleg az ömlesztett műtrágyák és vegyszerek gyártásánál.

A töltő- és kupakzáró monoblokkokat két verzióban szállítják: POWDERLINE 1 óránként akár 2000 palack vagy POWDERLINE 2 óránként akár 4000 palack teljesítménnyel.

A porok adagolására csavaros adagolót vagy vibrációs mérleget használnak. Gyakori a csiga-mérleg kombináció is, amikor a palack töltésére a mérlegen kerül sor, az állítja le és indítja az adagolást.

Kupakadagolóként mindenekelőtt vibrációs helyzetelőket, kisebb értékben forgó adagolókat használnak. A kupakzáró fejet szervomotor hajtja meg, a forgató nyomaték értéke pontosan beállítható a kezelőpanelről.

A gyógyszeripari monoblokkok gyártása megfelel a GMP és FDA követelményeinek, a kiszerelés része a komplex validációs dokumentáció és a beszerelési, operációs és folyamati osztályozás.