Gyógyszeripari termékek

A gyógyszeripar valószínűleg a leg kihívásokkal telibb terület az csomagolóiparban. Magával a választott feldolgozási technológiával - amely magas fokú tisztántarthatóságot és steril közeget igényel - és a felhasznált anyagok minőségével szemben egyaránt magas követelményeket támasztanak. Vállalatunk, az Albertina, az évek során a gyógyszeripari csomagolási folyamatok automatizálására specializálódott - így képesek vagyunk megfelelni ezeknek az igényeknek. A gyógyszeripari berendezések csak a vonatkozó szabványoknak megfelelő, kiváló minőségű anyagokból készülnek és a hosszú évek során bevált beszállítóktól származnak. Magán a berendezésen kívül a különböző tanúsítványok és egyéb dokumentációk, például az IQ OQ telepítési és üzemeltetési minősítési dokumentumok is a gép szerves részeit képzik. A berendezéseket így teljes körűen megfelelnek a GMP és az EHEDGE irányelveinek.

A működéshez szükséges kezelőszemélyzet számának csökkentése érdekében a töltősorok forgó típusú automata körasztalokkal vagy egyéb automata adagoló eszközökkel szerelhetők fel.

A monoblokkos berendezéseket általában gyógyszeripari csomagolások töltésére és lezárására használják. Ez egy kompakt megoldás, ahol a töltés és a lezárás egy berendezésen belül történik, így a termék szennyeződésének lehetősége jelentősen csökken. A tiszta környezet fenntartása érdekében a berendezést így könnyű lefedni egy HEPA szűrőkkel ellátott lamináris boksz-val is. A terméket perisztaltikus szivattyúkkal töltik, amelyek tökéletesen ötvözik a precíz adagolási pontosságot (még a nagyon kis adagok esetében is) és a töltött termék tökéletes védelmét a szennyeződéssel szemben. A töltőállomásokat egy inert gáz befecskendező egységgel is kombinálni lehet

A lezáró állomás lehetővé teszi a klasszikus csavaros vagy pattintós kupakok felhelyezését, de az alumíniumkupakok felhelyezését is. Lehetséges egy dupla lezáró állomás is, ahol az első állomáson a csepegtető vagy a gumidugó, a következő állomáson pedig maga a kupak kerül felhelyezésre. A kitűnő színvonalú csomagolás és a termékbiztonság biztosítása érdekében a lezáró állomás fel van szerelve a zárókupak ellenőrzővel is. A zárókupak nélküli csomagolást automatikusan kilöki a sorról.

Címkéző gépeink teljes körcímkék és has- hátcímkék felragasztására is alkalmasak. Pontmátrix- vagy thermal transfer nyomtatóval kombinálva további információk, például a gyártási dátum, a lejárati dátum és a tételszám nyomtathatók a címkékre. A kamerás ellenőrzés lehetővé teszi a címke vagy nyomtatás nélküli csomagolások eltávolítását.

A gyógyszeripari töltősorok különböző egyéb csomagolási lehetőségekkel egészíthetők ki. Legyen az akár a termékek egyenkénti dobozolása, betegtájékoztatókkal együtt, vagy nagyobb mennyiségű termék kartonozása esetleg zsugorfóliázása. A töltősor teljes automatizálásának elérésének érdekében a sorok automatizált raklapozó egységgel is felszerelhetők.

Gyógyszeripari termékek
Gyógyszeripari termékek

PÉLDÁK A GYÓGYSZERIPARI TERMÉKEKRE

  • Kenőcsök
  • Krémek
  • Oltóanyagok
  • Oltási készletek
  • Vitaminok
  • Vérkészítmények
  • Gyógyszerek
  • Étrend kiegészítők