Szépségipari termékek

A szépségipar több szempontból is különlegesnek számít. A töltősoroknak nagyon könnyen tisztíthatónak kell lenniük a termékek keresztszennyeződésének elkerülése érdekében. Ugyanakkor, átállást kell biztosítani a különböző formájú csomagolások között - mindezt úgy, hogy egyes termékcsomagolásokat a designos kialakítás miatt igen nehéz kezelni.

Az üres csomagolóanyagok behordó egységek alkalmasak a flakonok egyenes pozícióba való állítására, illetve a behordó szalagok felszerelhetők papucsokkal az instabil termékek szállítására.

A töltőgépek könnyen tisztíthatók, ezzel lehetővé téve a töltendő termék gyors cseréjét. Az alulról való töltési lehetőség, amikor a töltőfúvóka a termék szintje alatt van, a szabályozható töltési sebességgel együtt segít kiküszöbölni a termék nem kívánt habzását. Ez jelentősen megnöveli a berendezés töltési teljesítményét. Az áramlásmérők és a megfelelő szivattyú típusok kombinációja lehetővé teszi folyékony termékek és krémek töltését egy berendezéssel.

A záró berendezéseket úgy tervezzük, hogy a kozmetikai iparban elterjedt különböző típusú kupakokkal kompatibilisek legyenek. Ezek közé tartoznak a csavaros kupakok, a pattintós kupakok, a flip top kupakok, valamint a pumpák, szórófejek és spray-k. Záró berendezéseink különböző kupakok, csepegtetők, adagolók vagy indukciós hegesztett fóliák felhelyezésére szolgáló egységekkel is kiegészíthetőek.

A korlátozott hellyel rendelkező üzemek számára monoblokkos megoldást is gyártunk, ahol a töltő- és kupakoló berendezést egy szerkezeten helyezzük el. Ezek kompakt gépek, amelyek könnyen tisztíthatók, állíthatóak és jelentősen csökkentik a gépkezelővel szemben támasztott követelményeket.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a kozmetikai ipar is magas követelményeket támaszt a címkék pontos felhelyezésével szemben. A címkézőgép lehetővé teszi a hengeres csomagolások körbefutó címkéjének felragasztását. Különböző formájú csomagolások a has- és hát öntapadós címkéi, vagy a csomagolásra vagy annak lezárására alkalmazott egyéb kiegészítő címkék. Címkéző berendezéseinket a precíz alkalmazási pontosság és a különböző típusú csomagolásokhoz vagy címkékhez való könnyű igazíthatóság jellemzi. A címkéző berendezések más tintasugaras készülékekkel, vagy felszerelhető thermal transfer nyomtatóval is kombinálhatók, hogy az a gyártási vagy lejárati dátumot közvetlenül a címkére vagy a csomagolásra nyomtassa.

Külön kategóriát képez a kozmetikai termékek, különösen a krémek műanyag vagy alumínium tubusokba való töltése. Ezen termékek csomagolására is van külön megoldásunk, különféle teljesítménnyel és automatizáltsági fokkal. Pontosan az Ön szükségleteire szabva. Ezek a berendezések a jó tisztíthatóságot, a gyors beállítást és a könnyű szervizelhetőséget ötvözik - a berendezések teljes körű működtetéséhez mindössze egy gépkezelőre van szükség.

A gép egy a tubusok egyenesen tartásáért felelős egységgel van felszerelve, amely a hegesztőpofával együtt biztosítja minden egyes tubus tökéletes kialakítását. A klasszikus hegesztések mellett lehetőséget kínálunk lekerekített hegesztett szélek kialakítására vagy "euro hole" nyílások kivágására is. A hegesztőpofát vagy a tubus hajlító berendezést dombornyomásra is fel lehet használni- a dátum és szöveg tubusba való dombornyomásos hegesztéséhez.

A kozmetikai töltősorokat könnyen ki lehet bővíteni egy a másik termék csomagolásához szükséges egységgel, legyen az akár a termékek egyenkénti dobozolása, betegtájékoztatókkal együtt, vagy nagyobb mennyiségű termék kartonozása esetleg zsugorfóliázása. A töltősor teljes automatizálásának elérésének érdekében a sorok automatizált raklapozó egységgel is felszerelhetők.

Szépségipari termékek
Szépségipari termékek

PÉLDÁK A SZÉPSÉGIPARI TERMÉKEKRE 

  • Szappanok
  • Samponok
  • Tusfürdők
  • Testápolók
  • Krémek
  • Kenőcsök
  • Panthenol
  • Fogkrémek
  • Kenőanyagok
  • Parfümök