Rólunk

Az Albertina része egy nemzetközi céghálózatnak, irodákkal Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Németországban. Ez a hálózat teszi lehetővé a cég rendszerszerű működését, mind a marketing, mind a gördülékeny technikai és szervíz támogatás terén. További országkban egy viszonteladói hálózat elégíti ki a szervíz és eladási igényeket. Az Albertina gépei megtalálhatóak a legtöbb Európai országban, Amerikában, Dél Afrikában, Közel Keleten, Dél-Kelet Ázsiában és Austráliában.

Új gépek gyártásán kívül a cég foglalkozik gépek teljeskörű gépészeti fejlesztésével amelyek a már meglévő sorokhoz csatlakoznak. A gépészeti fejlesztésbe tartozik, a helyi adottságoknak megfelelően, az új model teljeskörű megtervezése, kapcsolókkal és csatlakozásokkal együtt.

A gépek szervizelését betanított technikusaink végzik a vevő telephelyén, szükség szerint online segítséggel a gyártó telephelyéről telepítések alkalmával. Hatalmas pótalkatrész raktárunk lehetővé teszi, hogy napokon belül eljuttassuk a vevőhöz a hiányzó vagy hibás alkatrész pótlását.

Procter and Gamble, Benckiser, Henkel, Heinz, Danone csak pár név azok közül a globális cégek közül akiket visszatérő vásárlóink között tudhatunk, ezzel is bizonyítva gépeink és szolglatásaink magas színvonalát.