Töltő- és kupakzáró monoblokkok

  • nagy pontosságú adagolás, a pontos záró-nyomaték elérése
  • kompakt és alacsony térigényű megoldás
  • monoblokkok esetén nincs szükség drága tiszta terekre
  • csúcsminőségű anyagok felhasználása (a termékkel érintkező részek kizárólag AISI 316 L anyagból) és a felület magas fényezése, minden anyag és tömítés GMP és FDA követelményei szerint
  • a formátum átépítése szerszámok felhasználása nélkül
  • csúcsminőségű komponensek alkalmazása (SMC pneumatika, Siemens vezérlő rendszer, Endress Hauser áramlásmérők)

A kompakt töltő- és kupakoló monoblokkok ideális megoldást jelentenek a korlátozott hellyel rendelkező gyógyszeripari és kozmetikai létesítmények számára. 


A műanyag és fém tubusok töltésére és lezárásra szolgáló gépsorokat mindenekelőtt kozmetikai és gyógyszeripari termékek és élelmiszeripari termékek töltésére használják. 

Pharmline töltő- és kupakzáró monoblokk  ................................

A töltő- és kupakzáró monoblokkokat ampullák, palackok és üvegcsék töltésére és csavarozott, KEG vagy twist-off kupakkal való lezárására használják. .


A Doypack típusú tasakok töltésére és lezárására szolgáló monoblokkokat a tasakok fúvókákkal való töltésére használják. 

Bucketline gépsorok vödrök töltésére  ......................................

A vödrök töltésére és lezárásra szolgáló gépsorokat a vödrök automatikus adagolására, azok töltésére és fóliával és fedéllel való lezárására használják. .....

A Powderline töltő- és kupakzáró monoblokkokat porok és granulált anyagok palackba, műanyag dobozba vagy vödörbe való töltésére és csavarozott, KEG vagy twist-off kupakkal való lezárására használják.