Motorolajok és kenőanyagok

Az elmúlt években számos sort és egységet szállítottunk az üzemanyagipar számára. Partnereink között olyan vállalatok vannak, mint a Fuchs, BP, Shell, Rosneft [MČ1] és még sok más vállalat is.

Berendezéseink képesek automatizálni a motorolaj töltési folyamat jelentős hányadát, így csökkentve a szükséges gépkezelők számát.

A töltősorok már közvetlenül a csomagoló anyagok betöltésénél automatizálhatók. Az opciók közé tartoznak a forgó vagy négyzet alakú adagolóasztalok, illetve a teljesen automatizált rakodó és depalletizáló berendezések.

A töltősoron az adagolás során precízen kiméri a töltendő terméket és könnyű átállást biztosít különféle flakonok megtöltéséhez. A töltőszárak pneumatikus zárással vannak felszerelve valamint csepegtető tálcával a szállítószalag védelme érdekében, hogy az ne folyjon mellé amikor a töltési pozíció alatt a termék továbbhalad. A szállítószalag alatt teljes hosszában egy további csepegtető tálca található, amely megakadályozza, hogy a termék a padlóra folyjon. Kérésre a töltőberendezés ellenőrző mérleggel is felszerelhető, a nem megfelelően megtöltött termékek kitolásának lehetőségével. A fokozottan robbanásveszélyes környezetben elhelyezett berendezéseket ATEX kivitelben is gyártjuk.

A lineáris- vagy forgó típusú záró berendezésekkel könnyű az átállás a különböző típusú csomagolóanyagok között. Minden típusú csavaros kupak és pattintós kupak lezárására is alkalmazható.

A címkéző egység lehetővé teszi a különböző formájú csomagolóanyagok első- és hátsó címkézését, vagy a csomagolásra vagy annak lezárására alkalmazott egyéb kiegészítő címkék felsimítását. Pontmátrix- vagy thermal transfer nyomtatóval kombinálva további információk, például a gyártási dátum, a lejárati dátum és a tételszám nyomtathatók a címkékre. A kamerás ellenőrzés lehetővé teszi a címke vagy nyomtatás nélküli csomagolások eltávolítását.

A töltősorokhoz különféle másodlagos csomagolási lehetőségeket is hozzáadhat, úgy mint a nagyobb mennyiségű termék kartonozása esetleg zsugorfóliázása.

A teljes automatizálás elérése érdekében a töltősorok automatizált raklapozóval is felszerelhetők.

A hidraulikus kinyomó folyékony és szilárd halmazállapotú kenőanyagok, például vazelin töltésére is alkalmas.

Motorolajok és kenőanyagok
Motorolajok és kenőanyagok

PÉLDÁK A MOTOROLAJOKRA ÉS KENŐANYAGOKRA 

  • Motorolajok
  • Gépolajok
  • Vazelinek
  • Ipari kenőanyagok
  • Kenőanyag oldószerek